• Spikweien 37, 5943AC Lomm
  • +31 (0)77 47 31 888
  • mgp@mgp.nl

Kwaliteit

Kwaliteit is van het grootste belang bij de bedrijfsvoering van MGP. Klanttevredenheid staat hierbij voorop en dat betekent dat MGP de lat hoog legt met betrekking tot specifieke eisen aan ontwerp, ontwikkeling, productie, nabewerkingen en after-service. Naast hypermoderne productieruimtes beschikt MGP over een uitstekend geoutilleerd materiaallaboratorium met moderne test- en beproefingsapparatuur om de kwaliteit van de gietproducten te controleren en te garanderen.

 

Kwaliteit staat dus voorop bij MGP Venlo en daar ligt dan ook de basis van het klantvertrouwen. MGP stelt steeds hogere eisen aan de geleverde producten en daarom is de focus permanent gericht op controle en bewaking van zowel de proces- als de productkwaliteit. Aangezien MGP Venlo alle denkbare mogelijke disciplines vanuit één vaste plek aanbiedt, wordt in samenspraak met de klant een compleet eisenpakket samengesteld en vastgelegd. Elk gietproduct krijgt daardoor volledige aandacht. Voor de uitvoering van de kwaliteitscontroles worden bij MGP Venlo de volgende controlemiddelen aangewend:

Gasdichtheidsmetingen

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Gasdichtheidsmetingen

Voor de uitvoering van de kwaliteitscontroles maakt MGP gebruik van uiterst moderne controlemiddelen zoals gasdichtheidsmetingen om de vacuüm analyse te analyseren.

© 2024 - MGP Venlo B.V.